Programe utile

 

Generare CP ver. 2.78.14

 

Aplicatie IBM E-Terra Generare Corp Proprietate. Aplicatia este destinata persoanelor fizice si juridice autorizate sa realizeze lucrari de specialitate în domeniul cadastrului pe teritoriul României . Se va descarca programul intr-un folder de pe hardiskul local , se va lansa programul Setup.exe. Dupa instalarea noii versiuni, aplicatia GenerareCP va oferi utilizatorului cateva posibilitati de actualizare, setabile prin parametrii de pornire ai aplicatiei

Generare CP 2.78.14 CP v.2.78.14

Manual de Utilizare

 

 

Programul pe calculator TransDatRO versiunea 4.01

TransDatRO este un program pe calculator care executa transformari de coordonate standard intre sistemul de referinta si coordonate ETRS89 si sistemul de referinta national S-42 (cu elipsoidul aferent Krasovski 1940) - proiectia Stereografica 1970, sau sistemul de referinta Hayford 1910 - proiectia Stereografica 1930 cu plan secant Bucuresti.
Programul TransDatRO ofera solutii precise (in functie de numarul si distributia punctelor comune din zona de transformat) indiferent de suprafata pe care sunt dispuse punctele de transformat, fara a mai fi necesara stationarea punctelor de triangulatie. O alta caracteristica foarte importanta a programului este faptul ca ofera solutii unice de transformare, atat pentru cei ce executa lucrarile geodezice, cat si pentru cei ce verifica si receptioneaza aceste lucrari, ceea ce face posibila standardizarea trasformarilor de coordonate din tara noastra.
Detalii suplimentare despre TransDatRO si despre metoda de transformare utilizata se pot gasi la sectiunea Download de pe site-ul www.ancpi.ro , de unde se poate descarca programul, precum si in help-ul programului .


Imbunatatiri fata de versiunea precedenta

S-au inclus puncte comune noi de nivelment si GNSS pentru generarea cvasigeoidului, dar numarul acestor puncte sunt inca insuficiente pentru transformarea precisa a altitudinilor

 

TransDatRO
TransDatRo